Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

Een virus is zo gepakt

Wist u dat 96%(!) van de internetgebruikers niet alle phishingmails herkent? Dat blijkt uit een onderzoek van Intel waarin zij het vermogen van internetgebruikers testte op het herkennen van phishingmails. Het enige doel van phishingmails is om u op te lichten door persoonlijke informatie te ontfutselen. Zulke mailtjes worden ook steeds sluwer. Dat blijkt wel uit het feit dat 80% van de internetgebruikers minstens één phishingmail beoordeelt als ‘legitieme communicatie’. Dit kan al genoeg zijn om het slachtoffer te worden van bijvoorbeeld ransomware. Hiermee wordt een computer gehackt en kun je al je bestanden kwijtraken.

Uw website beveiligd met SSL - versleuteling

U kunt uw website beschermen tegen narigheid, maar ook de verbinding daarvan. Dat doe je met Secure Socket Layer (SSL). Met SSL wordt uw internetverbinding beveiligd, zodat online aankopen, persoonsgegevens en financiële transacties minder kwetsbaar zijn voor kwaadwillende derden. Met SSL wordt die kans door een versleutelde verbinding namelijk aanzienlijk verkleind.

Daarnaast vergroot het de betrouwbaarheid van uw website. SSL-pagina’s zijn namelijk herkenbaar aan een slotje in de adresbalk. Zo weten bezoekers dat er sprake is van een versleutelde verbinding en hun persoonsgegevens veilig zijn. Het is trouwens ook goed voor de vindbaarheid van uw site, Google is er gek op!

Uw bestanden veilig

Veiligheid:

De back-up wordt uitgevoerd op het door u aangegeven moment en u bepaalt zelf welke data bewaard moet worden. De gegevens worden versleuteld en gecomprimeerd via internet naar ons datacenter verzonden. Daar worden uw gegevens veilig opgeslagen.

Zorgeloos:

Op het door u aangegeven tijdstip wordt de back-up automatisch uitgevoerd. Na de eerste backup, gaat de software automatisch alleen nog nieuwe of gewijzigde bestanden veilig wegzetten, waardoor uw backup sneller wordt uitgevoerd. Na iedere backup krijgt u automatisch een backup status per e-mail. U heeft er geen omkijken meer na en mocht er onverhoopt een probleem ontstaan met een paar klikken op de knop is dat weer verholpen.

Voordelig:

Met online backup bespaart u werk maar ook op hardware, software, tapes en de tijd die het kost om een backup te maken. Maar ook de tijd die u nodig heeft om een eventueel herstel te plegen gaat vele malen sneller.

Heeft u nog geen online backup? Wij installeren gratis de software vanaf € 96,= Per jaar.
 

Ik wil ook een backup klik hier