Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

Seo / Sea uw website vindbaar in alle zoekmachines!

Nummer ien(1) in de zoekmachine

Adverteren op Google

In een tijd dat internet en met name Google de Gouden Gids verdreven hebben, is het voor bedrijven steeds belangrijker dat zij vindbaar zijn en opvallen op het internet. Dat is namelijk dé plek waar mensen tegenwoordig zoeken naar diensten (88% van de mensen maakt dagelijks gebruik van internet!).

Om uw website niet onder te laten sneeuwen in het toch al eindeloze aanbod op internet, zijn er verschillende diensten die uw website een prominente plaats bij de zoekresultaten kunnen geven.

Twee bekende diensten zijn SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Advertising Optimization). Beide diensten kunnen uw website helpen om zichtbaarder te worden op het internet.

Maar vooral de inzet van SEA is bij ons erg effectief gebleken. Met behulp van Cees en Co kunt u bovenaan in de zoekresultaten belanden en de doelgroep bereiken waar u op mikt. En hoe hoger u komt in de zoekresultaten, des te groter de kans is dat er ook daadwerkelijk op uw site geklikt wordt. Daarnaast kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in de resultaten, zodat u het proces op de voet kunt volgen.

Een klein overzicht van wat Cees en Co met SEA voor u kan betekenen:

- Uw bekendheid vergroten en meer klanten werven.
- De bereidheid van aankopen vergroten door op te vallen tussen al uw concurrenten.
- Meer verkopen realiseren waardoor uw bedrijf kan groeien.

Wilt u meer weten over deze diensten en wat zij voor uw website kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Cees en Co om erachter te komen hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ik wil ook zoiets! Contact ons!

Wordt uw website goed ‘geindexeerd ’ door Google?

Indexeren is een ander woord voor het samenstellen van gegevens. Dit doet Google ook met uw website. Heeft u bijvoorbeeld een blog / nieuwsbericht? dan kan dit door google geindexeerd worden om te worden getoond in de zoekresultaten.

Ik wil dit ook! Contact ons!