Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

Kantoor Manager

Dit is een totaalprogramma voor alle kantoorwerkzaamheden binnen uw organisatie.

Terug

Kantoor Manager

Als organisatie weten wij dat niet iedere ondernemer blij is met de administratie. Er kunnen fouten komen in de facturatie, de relatiebeheer loopt niet soepel en er is sprake van miscommunicatie. Dit komt waarschijnlijk door alle softwareprogramma's die u naast elkaar gebruikt.

Wij bieden de oplossing, Kantoormanager! Dit is een totaalprogramma voor alle kantoorwerkzaamheden binnen uw organisatie. Het neemt u veel tijdrovende administratie uit handen. Op deze manier kunt u makkelijker en zorgeloos uw klanten van dienst zijn.

Relatiebeheer

De basis van het programma vormen de relaties, de klanten en leveranciers. Bij elke relatie kunt u alle belangrijke gegevens bijhouden als ook 1 of meerdere contactpersonen.

Door middel van verschillende tabbladen zijn alle facturen en offertes van de relatie direct te benaderen vanuit de klant.

Artikelenbeheer

U kunt eenvoudig uw artikelen invoeren. Kantoormanager  zorgt er vervolgens voor dat deze artikelen in uw offerte of factuur terecht komen. Alle gegevens van een artikel zoals de omschrijving, prijs en btw-code worden dan overgenomen.

Wanneer u prijsafspraken met klanten heeft gemaakt, is het ook mogelijk om een prijs per klant in te voeren.

Offertes

Met als basis de klanten uit uw relatiebeheer en de producten uit uw artikelenbeheer is het maken van een offerte voor iedereen eenvoudig uit te voeren. Ook offertes voor nieuwe relaties en eenmalige artikelen kunnen direct en snel gemaakt worden. De offertes worden automatisch gearchiveerd, zodat u uw documenten op een later tijdstip eenvoudig terug kan vinden.

Facturatie

U kunt op een snelle en eenvoudige manier een factuur maken en deze uitprinten met uw eigen briefpapier. Deze factuur wordt vervolgens automatisch gekoppeld aan al uw financiële overzichten en debiteurenbeheer. Zo weet u zeker dat uw administratie altijd en direct up-to-date is.

Projecten

Binnen Kantoor Manager is het mogelijk een complete projectadministratie bij te houden. Hierin is direct inzichtelijk hoe de lopende projecten ervoor staan en per project kunnen alle inkoop, uren en verkoop bijgehouden worden.
Het project kan automatisch aan de hand van een goedgekeurde offerte gemaakt worden en de inkoop en uren kunnen automatisch weer gefactureerd worden aan de klant van het project.

Financiƫle overzichten

Met als basis de facturen beschikt u met één druk op de knop over uitgebreide financiële overzichten. Deze overzichten hoeft u achteraf niet nog eens aan te passen, maar kunt u direct aan uw accountant overhandigen. Met de verschillende overzichten krijgt een up-to-date weergave van de status van uw onderneming gedurende een bepaalde periode.