Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

Liberty <-> Marktplaats koppeling

Stichting De Goede Winkel maakt gebruik van de software van Liberty, bedoeld voor winkels waarbij mensen hun spullen kunnen verkopen via een winkel. Alle producten worden ook op Marktplaats gezet.

Terug

Liberty <-> Marktplaats koppeling

Voor dat laatste hebben wij een software koppeling ontwikkeld zodat de producten die ingevoerd worden in Liberty, via de Goedgeplaatst service op Marktplaats gezet worden.

Vanuit de koppeling worden alle advertenties gesynchroniseerd met marktplaats, de verkochte producten worden zo ook van marktplaats verwijderd.

Advertenties

Alle actieve advertenties in het Liberty software pakket worden in dit overzicht getoond.

Hierbij wordt de aanmaakdatum, de originele prijs, de eventueel prijs inclusief automatische korting en de datum waarop deze op marktplaats gezet is.

Hier kan een geselecteerde advertentie op marktplaats gezet worden als ook een synchronisatie gestart worden.

Bij een synchronisatie worden alle nieuwe advertenties geplaatst, gewijzigde advertenties bijgewerkt en verkocht producten verwijderd van marktplaats.

Categorie├źn

In het Liberty systeem kunnen eigen hoofd- en subcategorieën bijgehouden worden.

Een advertentie kan alleen op marktplaats gezet worden als de marktplaats categorie wordt meegestuurd.

In dit scherm kunnen de Liberty categorieën gekoppeld worden aan de actuele marktplaats categorieën.

Hier kan altijd een import van de actuele marktplaats categorieën gedaan worden.

Planning

De gekochte producten kunnen bezorgd worden bij de klanten, maar er kunnen ook producten opgehaald moeten worden. Dit kan allemaal in Liberty aangegeven worden.

In Liberty kan aangegeven worden op welke dag dit is, of dit in de ochtend of middag is, welke rit het is, hoeveel van de 8 bezorgblokken deze inneemt en of het een bezorging, ophalen of bezorgen en ophalen is.

In de planning komt alle informatie met naam en adresgegevens te staan, de eventuele kosten en of deze al betaald zijn. Voor het bezorgen, wordt ook de reisafstand getoond, aan de hand hiervan kunnen de bezorgkosten berekent worden.

Op de print komen ook de producten te staan waar het om gaat, deze gegevens komen ook weer uit Liberty. Door middel van kleurcodering kan in 1x gezien worden of het een bezorging of ophalen betreft en hoeveel bezorgblokken deze inneemt.