Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

Kantoormanager - Glazenwassers

Voor de glazenwassers hebben we een speciale versie van Kantoor Manager ontwikkeld...

Terug

Kantoor Manager Glazenwassers

Voor de glazenwassers hebben we een speciale versie van Kantoor Manager ontwikkeld.
Hiermee wordt het zeer eenvoudig om:

  • Uw klanten te beheren
  • Uw verschillende werkzaamheden te beheren
  • De prijsafspraken per klant bij te houden
  • De planning te maken aan de hand van de frequentie van werkzaamheden per klant
  • Een dag of weekplanning printen met alle adresgegevens en werkzaamheden
  • Automatisch de facturen maken aan de hand van de planning

Planning / Agenda

De planning kan per klant van te vore gemaakt worden aan de hand van een startdatum, dag in de week en frequentie. Via een druk op de knop wordt daarna de planning voor deze klant gemaakt en verschijnt deze in de agenda.

In de agenda kan per dag of per week een planningsprint gemaakt worden met de adresgegevens en werkzaamheden.

Aan het einde van de dag of week, kunnen vanuit de planning alle facturen in 1x gemaakt worden. Door middel van kleurcodering is direct te zien welke werkzaamheden gefactureerd zijn en welke nog niet.

Relatiebeheer

De basis van het programma vormen de relaties, de klanten en leveranciers. Bij elke relatie kunt u alle belangrijke gegevens bijhouden als ook 1 of meerdere contactpersonen.

Door middel van verschillende tabbladen zijn alle facturen van de relatie direct te benaderen vanuit de klant.

Werkzaamheden / Artikelenbeheer

U kunt eenvoudig uw werkzaamheden/artikelen invoeren. Kantoormanager  zorgt er vervolgens voor dat deze in de planning en factuur terecht komen. Alle gegevens van een artikel zoals de omschrijving, prijs en btw-code worden dan overgenomen.

Wanneer u prijsafspraken met klanten heeft gemaakt, is het ook mogelijk om een prijs per klant in te voeren.

Facturatie

U kunt op een snelle en eenvoudige manier een factuur maken en deze uitprinten met uw eigen briefpapier. Deze factuur wordt vervolgens automatisch gekoppeld aan al uw financiële overzichten en debiteurenbeheer. Zo weet u zeker dat uw administratie altijd en direct up-to-date is.

Financiƫle overzichten

Met als basis de facturen beschikt u met één druk op de knop over uitgebreide financiële overzichten. Deze overzichten hoeft u achteraf niet nog eens aan te passen, maar kunt u direct aan uw accountant overhandigen. Met de verschillende overzichten krijgt een up-to-date weergave van de status van uw onderneming gedurende een bepaalde periode.

Online Kantoor Manager

Met de optionele online module is het mogelijk om een selectie van alle data in Kantoor Manager ook online in te zien. Op die manier is het mogelijk om op uw computer, tablet of mobiele telefoon alle belangrijke info uit uw systeem te bekijken, waar u wilt.
Denk hierbij aan:

  • Agenda/planning
  • Relaties met alle naw gegevens en contactpersonen
  • Artikelen
  • Facturen

Er zit ook een extra mogelijkheid in om een TODO lijst bij te houden welke online en in Kantoor Manager op uw computer te beheren is, op die manier kunt u taken die in Kantoor Manager gedaan moeten worden alvast via uw telefoon doorsturen.