Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

Cees & Co in Nieuwsfiets.nu - Belgische retail focust meer op online in lockdown

Denk je aan nieuws in de Tweewielerbranche denk je natuurlijk aan www.nieuwsfiets.nu

Zij stelde ons enkele vragen over de belgische markt in verband met de aangescherpte corona maatregelen.

>Bekijk het artikel hier<

 

of lees het op onze site hieronder: 

 

BLOKKER – Sinds zaterdag is een aantal corona maatregelen in België teruggedraaid, waardoor niet essentiële winkels, waartoe ook fietsenwinkels gerekend worden, alleen nog op afspraak klanten fysiek mogen ontvangen. Daardoor oriënteren steeds meer ondernemers zich op hun online business.

Kees Heddes: ‘Met de nieuwe verscherpte maatregelen wenden fietsenwinkels in België zich in grote getale tot het internet.’

Dat ervaart ook Kees Heddes van Cees & Co, een full service IT-bureau, dat zich ook op de fietsbranche richt met de website Fiets&Co. “Bij het horen van de aangekondigde strengere lockdown hebben wij alle zeilen bijgezet om onze Belgische klanten te ondersteunen met hun webshops,’’ aldus Heddes.

Winkelvoorraad in handomdraai online

Om de klanten, die online contact zoeken met fiets retailers, goed te informeren is het volgens Heddes raadzaam om hen zo goed mogelijk te informeren over de beschikbaar van de fietsen. Zeker in deze tijd waarin de beschikbaarheid niet altijd een vanzelfsprekendheid is. “Door je winkelvoorraad automatisch online inzichtelijk te maken, weten consumenten wat je in de winkel heb staan en kunnen ze zich goed van te voren oriënteren bij de aanschaf van een nieuwe fiets,” vervolgt Heddes. “Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee, in samenwerking met het kassasysteem CycleSoftware, met een druk op de knop het gehele assortiment van een fietsenwinkel online kan worden getoond. Fietsen uit het assortiment kunnen direct online besteld worden, of getoond worden in een online showroom. Voorheen moest iedere fiets handmatig op de shop en in het kassasysteem gezet worden, maar dit is nu in een handomdraai geregeld dankzij de Fiets & Co Tool.”

WWW.FIETSENCO.COM

 

 

  Naar het nieuwsoverzicht