Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

Mail en documenten centraal geregeld met Office 365

Bij Cees&Co kunt u nu Office 365 aanschaffen. Met Office 365 kunt u effectiever samenwerken met collega’s, zijn bestanden door de cloud altijd binnen handbereik en heeft u continue toegang tot de vertrouwde programma’s van Office zoals Outlook, Word, Excel en Powerpoint.

Wat is Office 365?

Office 365 is een product van Microsoft Office. Met dit product verkijgt u continue toegang tot de bekende programma’s van Office. U kunt de service op verschillende apparaten installeren en tegelijkertijd gebruiken. Office 365 heeft door de cloud een grote opslag (1 TB) en doordat u zelf kunt kiezen welk pakket u wilt, is het geschikt voor meerdere gebruikers. Dan kunt u denken aan midden- en kleinbedrijven, maar ook aan persoonlijk gebruik.

Wat zijn de voordelen?

Door Office 365 kunt u overal en altijd samenwerken. Met Office 365 kunt u altijd samen met collega’s gelijktijdig vanaf verschillende apparaten aan dezelfde bestanden werken. Zo hoeft u bestanden niet meer naar elkaar te sturen, maar staan ze gewoon opgeslagen in de beveiligde cloud waar iedereen (van wie u het wilt) toegang toe heeft. Het is ook handig dat u op- of aanmerkingen in elkaars bestanden kunt maken (denk bijvoorbeeld aan offertes).

Daarnaast is het ideaal dat u al uw vertrouwde programma’s en documenten van Office altijd bij u heeft. Dit kan ook nog eens op verschillende apparaten (pc, tablet, laptop, mobiele telefoon), vooral handig voor onderweg. Naast Word, Excel en Powerpoint heeft u dus ook altijd toegang tot e-mail en agenda’s.

De eindeloze updates op pc’s, laptops, tablets en mobiele telefoons kunnen soms nog wel eens voor irritatie zorgen. Met Office 365 heeft u dat probleem niet meer, het is namelijk een clouddienst. Hierdoor is alles altijd up-to-date en hoeft u daar niet meer naar om te kijken of op te wachten.

Hoe schaft u het aan?

Office 365 is verkrijgbaar bij Cees&Co. U kunt zelf uitkiezen welk pakket of welke samenstelling van programma’s het beste bij u past. Dit is natuurlijk vooral afhankelijk van uw bedrijfsvoering of uw persoonlijke doelen. En om het nog iets makkelijker te maken installeert Cees&Co Office 365 op uw apparaten, zodat alles naar wens werkt. 

  Naar het nieuwsoverzicht