Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

De website van Rinkel & Smit live!

De website van Rinkel & Smit is alweer even live. De website is gebouwd door het team van Cees & Co in opdracht van Bovenwesten. Bij het ontwerpen en maken van de website lag de nadruk op een onderscheidende uitstraling en een hoge gebruiksvriendelijkheid. Zie hier het resultaat.

De website kenmerkt zich onder andere door een onderscheidend ontwerp. Veel websites hebben een traditioneel menu, maar bij de website van Rinkel&Smit is er gekozen voor een zogenoemd ‘uitklapbaar hamburgermenu’. Dit is een menu dat ruimte bespaart, handig is en zorgt voor overzichtelijkheid.

Daarnaast is het gebruiksgemak van de website groot. Zo is er geprobeerd om de website zo te maken, dat je met vier klikken op ieder onderdeel van de website kunt zijn. Voor websitebezoekers die een hekel hebben aan eindeloos klikken is dit natuurlijk ideaal.

Teun, coördinator bij Cees & Co, vindt het bij de website vooral mooi dat de ontwerper weg is gebleven van de gebaande paden: ‘’Ik vind het mooi dat de ontwerper niet heeft gekozen voor een standaardmenu, maar voor het uitklapbare hamburgermenu. Zo blijven onze websites gevarieerd en is het voor ons als team ook leuk en uitdagend om te maken.’’

  Naar het nieuwsoverzicht